top of page

Aangenaam, ik ben Jeroen Feijten, eigenaar van Tour de Corse Automobiles.

Mijn passie voor auto's is mij met de paplepel ingegoten door mijn vader. Al toen ik klein was, poetste ik mijn vaders auto's tot ik er zelf in mocht rijden en aan kon sleutelen. Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. In 2011 is daarom Tour de Corse Automobiles ontstaan. Mijn bedrijf heb ik opgestart naast mijn baan bij een Porsche Specialist waar ik vier dagen in de week werkzaam was. Sinds juni 2014 ben ik helemaal voor mezelf begonnen.

Tour de Corse is centraal gevestigd in Baarn. Hier heb ik ruim 150 m2 werkplaats tot mijn beschikking met twee bruggen. Daarnaast professionele apparatuur als een bandenapparaat, balanceerapparaat, aircoapparaat en ga zo nog maar even door.


Tour de Corse heet mijn bedrijf en het is vernoemd naar de historische auto rallye op Corsica. Hoewel ik niet aan een merk gebonden ben zijn oude en nieuwe sportieve Renaults mijn specialisatie. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in Simca Rallye’s. Maar ook voor 'gewone' auto's bent u bij Tour de Corse aan het juiste adres.

Mijn specialisatie is dus Renault en Simca. Mijn netwerk binnen de Alpine Renault Club Nederland en Club Renault Sportives brengt regelmatig mooie projecten met zich mee. Door mijn lidmaatschap bij deze twee clubs heb ik afgelopen jaren een goede basis van een netwerk gelegd.

Kortom, Tour de Corse is het adres waar uw Franse sportauto met passie wordt gerestaureerd, gerepareerd en onderhouden!


Graag verwelkomen wij u in onze werkplaats.


Met vriendelijke groet,

 

Jeroen Feijten

bottom of page