top of page

Projecten

Op deze pagina vindt u projecten waar wij mee bezig zijn of mooie projecten die wij met u willen delen. 

Op dit moment wordt deze Alpine helemaal 'body off' gerestaureerd. Dit betekent dat het chassis van de polyester koets gescheiden worden. Het eindpunt van de restauratie is in zicht. Technisch is de auto bijna klaar. We zijn bezig om de laatste puntjes op de I te zetten.

Deze auto kwam binnen met een gebroken inlaatklep. wij hebben de auto technisch helemaal gerestaureerd. Tevens heeft hij de originele kleurstelling weer terug gekregen.

Deze auto hebben wij voor onze klant afgebouwd. De Simca was al deels opgebouwd maar nog niet afgemaakt door de vorige eigenaar.

Met deze auto zijn we op dit moment bezig om de techniek in orde te maken. Deze Simca is tot op de laatste schroef uit elkaar geweest. Een totale restauratie dus. De auto wordt beter dan dat hij ooit de fabriek heeft verlaten.

De eigenaar van deze Renault 5 turbo kwam met motorproblemen. De motor liep niet constant en 'hikte'. Na diagnose bleek dat de motor gereviseerd moest worden. Daarom is de motor en het Kjet Tronic systeem gereviseerd.  

bottom of page